Aanmelden flexwerken

Aanmelden flexwerken

Wat is flex-werken in De Dansende Kater?

Je begint net en je hebt geen ruimte om je kantoor te voeren, je wilt gesprekken voeren met anderen en je wilt niet steeds bij van der valk o.i.d. zitten, je zoek je eigen stekje? Dat kan bij  de Dansende Kater.

Het kan helemaal gratis, stuur een mailtje een dag van tevoren, voor 16.00uur naar flexen.dedansendekater@gmail.com en we kijken of er plek is voor je. Je zet je laptop neer je krijg van ons de wifi code en ga aan de slag. Het kan dan wel zo zijn dat als het druk wordt dat je weg moet omdat er betalende werkers komen. mocht het als nog zo zijn dat het vol is dan sturen we je een mail op het moment dat we dat weten.
Dat kan van maandag t/m vrijdag vanaf 9 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags. Er is dan iemand die je op weg helpt.
Je loopt dan natuurlijk wel de kans dat het vol is. Er zijn 9 flex werkplekken beschikbaar. Bedrijven, mensen die  geabonneerd zijn hebben natuurlijk voorrang op iemand die zomaar binnen komt lopen. Tijdens de uren die zij gereserveerd hebben met hun membership.

Welke membership niveau’s zijn er:

  1. Geen abonnement toch aanmelden:
  2. brons, geeft recht op 2x een dagdeel per week flexen. kosten € 27,50 per maand.
  3. zilver, geeft recht op 5x een dagdeel per week. kosten € 45 per maand.
  4. goud, goud geeft recht op alle dagen flexen van 9 tot half 5. kosten € 80 per maand

Voorlopig sturen we je op de 24 ste van de maand een nota per email die voor de 28 ste van de maand betaald dient te zijn.

Dus als je verzekerd wilt zijn van een werkplek dan kun je een membership afsluiten. We hebben 3 levels brons, zilver en goud. voor alle 3 de levels geld dat je plaatsen kun reserveren, dus op het moment dat jij gereserveerd hebt komt er een bordje gereserveerd te staan met jouw naam er op en gereserveerd voor het door jouw aangegeven tijdstip.  Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Bovendien als je een membership hebt is koffie en thee gratis, voor jouw en je je eventuele klanten.

Reserveren is nu nog mogelijk per telefoon en tijdens kantoor uren. (9 tot 5) en online wanneer je aangemeld bent voor een van de levels.

Dan is er nog een mogelijkheid dat is level platina, dat is niet echt een level maar dan worden er afspraken op maat gemaakt, dat hangt dus af van je wensen.

Wat is er buiten werken nog meer mogelijk:

  • Wij nemen als je aan het flexen bent de telefoon voor je op,
  • Wij nemen tijdens kantooruren de telefoon voor je op
  • Je kunt hier een brievenbus krijgen,
  • Je kunt zelfs een bedrijf starten of in laten schrijven, het gaat dan uiteraard om het adres.

Interesse kom langs en we bespreken wat mogelijk is.