Uit eten deel 1

Uit eten deel 1

Op de verjaardag van Niels zijn wij met zijn tweeën uit eten geweest bij Restaurant Da Luca in Hoogeveen. Je kan daar kiezen uit 1, 2, 3, 4 of 5 gangen. De porties zijn een beetje aan de kleine kant, als je in een gewoon restaurant lasagna besteld, krijg je hier ongeveer 1/4 van een normale lasagna. Maar dat wordt snel goed gemaakt door de uitstekende smaak van het eten.

Het is niet het standaard restaurant waar je eet. Het is een Italiaanse keuken met heel erg lekker eten, als al naar binnen loopt krijg je een super gezellige en easy going sfeer over je heen, heerlijk als je rustig wil eten. Het was ook niet erg druk wat voor mij een groot pluspunt is. Ik vind het erg vervelend als een restaurant bomvol zit en vooral als er kinderen bijzijn, van geschreeuw en gegil raak ik supersnel overprikkeld en dan is mijn hele avond verziekt. Ook als Sky hier is en hij gaat schreeuwen dan wil ik me al gelijk terugtrekken. Kinderen vind ik leuk, maar zodra ze gaan schreeuwen klap ik dicht. Je wordt netjes behandeld. Op de achtergrond hoor je (net iets te hard) pianomuziek die goed doet aan de sfeer. De stoeltjes vond ik al helemaal geweldig. Wit heeft vaak mijn voorkeur bij stoelen en deze kon je draaien. Superhandig! en fijn voor als je een wiebelkont bent op een stoel 😉

Ik zei gelijk al van zullen we hier vaker eten. Een van de weinige restaurants waar je ook echt op een date kunt, als je dat zou willen. Ik vind niet zo snel dat je in een restaurant op een date kunt, ik vind het snel wat goedkoop eruitzien. Af en toe houd ik wel van wat duurder eten. Ruim 2  1/2 uur daar gezeten en me geen moment verveeld. Een top restaurant. Ik kom er graag weer.

Stefano, eigenaar en chef-kok, is een vriendelijk en gedreven mens met liefde voor lekker eten en weet van ieder gerecht ook een fantastische vegetarische verrassing te maken.
Het is een absolute aanrader!
Sardijns restaurant Da Luca vind je:
Hoofdstraat 2-4 7041 AC Hoogeveen
Telefoon: +31 – (0)528 – 233460

Heeft iemand ook een leuke ervaring in een bijzonder restaurant of wil je iets delen over Da Luca

Groetjes,
Bambino della Luna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *