wat een succes!

wat een succes!

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover, na hard werken vierden wij de feestelijke opening van Eetablissement De Dansende Kater en wat was het een succes!

Vele gasten hebben op vrijdag 13 juli al kunnen genieten van de gezelligheid en de vele lekkere hapjes die er op die mooie dag aanwezig waren. De dag was compleet met bijzondere verhalen van zowel de gasten als het personeel en er zijn prachtige speeches gehouden over wat De Dansende Kater voor de mensen betekend en wat het aan mensen hun leven gaat toevoegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu wij officieel open zijn voor flexwerken kunt u van maandag tot vrijdag van 9 tot 5 ten alle tijden binnen komen voor een kopje koffie of voor een lekker kopje thee. Ook kunt u vanaf nu bij ons terecht voor het huren van ruimtes, trainingen of voor een biologische lunch.

Wij van Dansende Kater team willen bij deze alle gasten die aanwezig waren bij de opening nog van harte bedanken voor het hartverwarmende welkom van onze flexwerkplekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *