Het is bijna zover

Het is bijna zover

Eindelijk is het zover, na jaren werken met onze cliƫnten zijn we zover dat het flexwerkgedeelte van het restaurant open kan. Wij zijn er trots op en degenen die het gedaan hebben ook.

Op 13 juli is de officiƫle opening en vanaf de maandag daarna kan er gewerkt worden. Er is een supersnelle internetverbinding zowel voor uploaden als downloaden.

Je kunt gratis gebruik maken van onze werkplekken. Wil je vergaderen of een bespreking houden? Dan kan dat natuurlijk ook. Het is wel in dezelfde ruimte dus een beetje rekening houden met elkaar is natuurlijk wel prettig.

Je kunt zomaar binnen lopen en je kunt je aanmelden via de website van het restaurant als flexwerker. Daarmee krijg je toegang tot de agenda van de werkplekken en tafels en kun je je werkplek reserveren en desgewenst ook de specifieke plek.

Als je niet wilt werken en toch wilt genieten van onze koffie, hapjes of lunch, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Onze producten zijn voor zover ons bekend Fair Trade, biologisch en vegetarisch. Je wordt er zorgzaam geholpen door onze crew en door bij ons te komen help je hen en ons ook weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *