Op(e)en Podium

Op(e)en Podium

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 05/12/2019
18:00 - 22:30

Locatie
Eetablissement De Dansende Kater

Categorie├źn


Iedere eerste donderdag van de maand is er open podium in de Dansende Kater. Mensen die iets kunnen, mensen die iets willen delen, staan hier dan op het podium. Het is natuur leuk om naar te kijken maar het is ook leuk voor de artiest om publiek te hebben. Want daar doe het tenslotte voor. Er is geen entree dus je mag gratis naar binnen. Het programma begint rond 20.15u. Dit is een beetje afhankelijk van van het aantal optredens en van het aantal donderdag avond diner gasten. Het is natuur lijk Sinterklaas en groene (donker) Pieten avond. Er gebeurd dus wat speciaals deze avond voor de mensen die zich hebben opgegeven als bezoeker of deelnemer.

Je kunt op deze avonden gebruik maken van ons speciale theater menu, aan melden is noodzaak. Dus wanneer je daar gebruik van wilt maken?

De theater plate vandaag:
Deze maand een gekruide pasta met cashew noten, geruld gehackt en groentes. (plateservice)

Wij vinden het erg leuk als je komt nog leuker als je, je/een vriend of vriendin mee neemt.
Wanneer je ons van te voren laat weten dat je komt, dan krijg je van ons een gratis welkoms drankje. Neem je je vriend en/of vriendin mee die natuurlijk ook. Ben je al 25 jaar getrouwd en nog steeds vrienden dan ben je natuur ook welkom voor de gratis versnapering. Heb je iets te vieren, laat het ons weten. dan kunnen we wat speciaals voor je regelen. Vermeld dan je telefoon neb je daar zelf ideeen over vermeld dan ook je telefoonnummer.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by WishList Member - Membership Software