Magic night

Magic night

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/03/2019
18:00 - 23:00

Categorieën Geen Categorieën


Vorrige keer kon die helaas niet doorgaan maar 2 maart proberen we gewoon nog een keer. De speciale Magic night bij de Dansende Kater.

Zaterdag 2 maart 2019 staat er een mysterieuze avond op de planning bij De Dansende Kater. De tweede thema avond van het eetablissement zal dan plaatsvinden. En alles in teken van een Magic Night!

 

Je bent welkom vanaf 18:00 uur, waarbij je bij binnenkomst kan genieten van een biologisch wijntje en een kleine versnapering. De hele avond zal er een mysterieuze sfeer hangen met een leuk muziekje op de achtergrond met als verrassing een professionele goochelaar. Deze goochelaar is niemand minder dan Marco Royal!

Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de artiestenbranche staat Marco Royal garant voor geslaagde evenementen vol verbazing, humor en magic entertainment. Elke show is uniek waarbij hij zijn publiek laat genieten van de verwondering, vingervlugheid en onbegrijpelijke professionele trucs.

Marco zal van 20:15 tot 20:45 en van 21:15 tot 21:45 u verwonderen met zijn geweldige trucs. Tijdens zijn show kunt u gebruikmaken van een 2 gangen menu (op reservering of op inloop zolang de voorraad strekt).

 

De entreeprijs van deze avond zijn via de website €5,00 en bij de kassa €10,00.

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by WishList Member - Membership Software